Et podcast med fokus på Content Marketing

Vi elsker podcasts! På dansk er der plads til et godt Content Marketing Podcast, så nu har vi lavet det!

Content Marketing Liga Podcast

Du får

  • Øget kendskabet til dit brand
  • Mere relevant trafik
  • Flere kunder

 

Hvem sidder der bag mikrofonen?

Podcastet optages løbende af Anders Saugstrup og Mikkel K. Plæhn der tilsammen udgør Content Marketing Liga. Jævnligt vil der også være gæster med.

 

Anders Saugstrup

Vil du gerne få dit brand til at slå igennem på tværs af flere medier – ikke bare for at skabe trafik, men leads og kendskab? Så kan Anders hjælpe dig.

Med sine indholdsmarkedsføring arbejder han målrettet for at skabe indhold, der ikke bare er relevant for dine kunder og partnere, men også imponerer dem. Han bruger ikke bare infografikker men også håndtegnedevideoer til at slå igennem for sine kunder.

www.saugstrup.org

 

Mikkel Kiærulf Plæhn

Ved du hvad en biopejs er? Det er der ikke mange der gør. Derfor arbejder Mikkel hårdt på at sprede kendskabet – og især Content Marketing har været en stor kilde til succes med pejsene.

Nøglen i arbejdet er at skabe relevant og værdifuldt indhold, især i form af artikler, for at skabe relevant trafik der efterfølgende kan konverteres til kunder. Fremfor at fokusere på et relevant søgeord der skaber meget trafik, anvender Mikkel en strategi der målrettet går efter lange søgninger.

www.mplaehn.dk

Hvad siger du?